Oscar Gräsbeck
Olen Oscar Gräsbeck – muusikko, tuottaja ja kulttuurialan monitoimikone. Johdan Kansjerfin Kulttuuritilaa ja vastaan myös Amiral Audion liiketoiminnasta. Maatilamme kulkee nyt jo kahdeksannessa sukupolvessa ja olen todella onnellinen siitä, että saamme jakaa Kansjerfin ainutlaatuiset puitteet kanssanne!
Olen laulaja, pianisti ja Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut ammattimuusikko sekä Helsingin yliopistosta valmistunut elintarvike-ekonomian kandidaatti.
Ruoanlaitto on lähellä sydäntäni; olen aiemmin toiminut catering-yrittäjänä, laivakokkina laivastossa sekä liha- ja kalatiskimestarina Anton&Antonilla. Bromarvin paikalliset raaka-aineet ovat Suomen elintarviketuotannon helmiä. Yhdessä vierailevien ammattikokkien kanssa olen iloinen ja ylpeä siitä, että voimme tarjoilla laadukkaita aterioita meillä kestävistä ja lähituotetuista raaka-aineista. Tervetuloa kulinaristiselle matkalle meille!
Kunnostusurakkamme on jo pitkällä, vaikka hilseilevää maalia ja roikkuvia rännejä riittää edelleenkin. Vanhan maatilan kunnostaminen ja asuttaminen onkin oma elämäntapansa. Uusia liiketoimintamuotoja tarvitaan jatkuvasti tilan tulevaisuuden takaamiseksi. Haluamme jakaa tämän paikan hengen ja historian. Tahdomme mahdollistaa kartanolle ja sen tiluksille uuden elämän luonnon, kulttuurin ja elämysten kautta. Sydämellisesti tervetuloa ideoimaan ja maalaamaan taivaanrantoja kanssamme!
Kristoffer Dahlström
Olen Kristoffer Dahlström ja toimin Amiral Audion tekniikkapäällikkönä sekä Kulttuuritilan moniosaajana.
Olen monipuolinen ja ansioitunut ääniteknikko sekä yksi Amiral Audion perustajista. Vastuullani on yhtiömme tekninen maailma eli äänentoistolaitteistot, vuokraukset sekä miksaus- ja studiotyöt. Ylläpidän myös Kulttuuritilan rakennuksia ja toimin tilan monitoimihöylänä siellä, missä minua eniten tarvitaan.
Olen valmistunut ääniteknikoksi Lappfjärds Folkhögskolanista (nyk. Axxell) ja toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan livemiksaajana sekä studiomestarina. Keikka- ja studiotöiden ohella pidän omaa pajaa Amiralstorpissa, jossa valmistan mm. Kansjerfin puutuotteita, omia mikrofonejani ja korjaan soittimia sekä äänentoistolaitteita.
Kim Holmberg
Olen Kim Holmberg ja toimin Kansjerf Café & Diningin keittiömestarina!
Olen pienestä pitäen ollut hyvin kiinnostunut ruoasta ja sen valmistamisesta. Kasvoin Helsingin Lauttasaaressa ja hakeuduinkin ruoka-alalle heti koulujen päätyttyä. Valmistuin kokiksi Prakticumista 2016.
Fine-dine on aina ollut minulle intohimo ja oma kehitysmatka. Perusaatteeni ovat pohjoismaisissa raaka-aineissa, puhtaissa mauissa ja kursailemattomissa, herkullisissa elämyksissä. Olen hakenut oppia ensiluokkaiseen gastronomiaan mm. Helsingin Palacessa.
Saaristo on täynnä ensiluokkaisia, puhtaita ja maukkaita raaka-aineita. Olen työskennellyt useassa saaristoravintolassa ennen Kansjerfiä, mm. Paven (Espoo), Bystrand (Nauvo) ja Strandbistron (Bromarv).
Tarjoilen jokaisen annoksen pieteetillä ja rakkaudella lajiin. Suurin tulevaisuuden unelma olisi nostaa Kansjerfin kulinarismi kansainväliselle tasolle, Fäviken esikuvana.
Ida Söderström
Ida Söderström on perustanut Kanjserfin Kulttuuritilan yhdessä Oscar Gräsbeckin kanssa.
Ida Söderström on yksi tilamme kehityksen avainhenkilöistä. Hän loi suuren osan maatilan nykyisen toiminnan visiosta ja toteutti merkittäviä urakoita Kulttuuritilalla. Hän johti mm. puutarhan ennallistamisurakan, sisusti ja entisöi päärakennuksen sisätiloja, perusti tallitoiminnan tilalle ja järjesti sekä seura- että pelastuseläinten suojat ja oleskelutilat mahdollisimman hyviksi eläimille.
Hän veti myös omia joogatunteja ja -retriittejä sekä maastovaelluksia hevosilla ja kehitti pitkälle Kansjerf Cafén kahvilapuolen toimintaa ja johtoa. Ida on ollut avainasemassa luomassa sitä tunnelmaa, palvelua, kohtaamista ja kokonaisvaltaista kartanoelämystä, jota Kansjerfin Kulttuuritila tänä päivänä edustaa ja edistää.